| 1. Merge cells option in MS Excel can be applied from | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 2. Pre-made sheet formats like Simple, Classic and Accounting, Colorful etc. can be applied from | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 3. Which of the following format you can decide to apply or not in Auto Format dialog box? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 4. How can you remove borders applied in cells? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 5. Where can you set the shedding color for a range of cells in Excel? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 6. You can set Page Border in Excel from | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 7. When all the numbers between 0 and 100 in a range should be displayed in Red Color, apply | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 8. You can check the conditions against __________ when applying conditional formatting | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 9. Which of the following is not true regarding Conditional Formatting? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 10. Which of the following is invalid statement? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 11. Which of the following is invalid regarding the Protection in Excel? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 12. The Trace Precedence on Auditing shows | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 13. The Trace Dependence in auditing shows | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 14. The arrows created by Auditing can be removed by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 15. Which of the following options is not available to remove arrows of Formula Auditing? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 16. Excel is a good application for What IF analysis. Which of the following tool help you for this? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 17. Which of the following tool you will use in Excel to see what must be the value of a cell to get required result? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 18. To apply Goal Seek command your cell pointer must be in | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 19. Which of the following is not What IF analysis tool in Excel? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 20. You can set Excel in Automatic or Manual calculation mode. If it is in manual mode which key you will press to update the formula values? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 21. By default the cell pointer moves down when you press Enter. From where can you change this setting? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 22. When you start typing the same value as of some cells on same column, Excel automatically shows that text. This feature is known as | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 23. How many recent files you can display on File menu at maximum? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 24. The default and maximum number of sheets for a new workbook in Excel 2003 is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 25. When you enter Sunday and fill right, Excel fill it with Monday, Tuesday and so on. From where Excel knows what to fill in next? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 26. The minimum and maximum value you can set for Save Auto Recovery Info in Excel are | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 27. Which of the following cannot be hidden from Tools >> Options then View tab? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 28. What happens if you remove the check mark from Row & Column headers on Options dialog box? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 29. The default font size in Excel Worksheet 2010 is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 30. The default font used in Excel 2010 is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 31. Which of the following is not an option in the spelling dialog box? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 32. You can quickly change the appearance of your work by choosing Auto Format from the ___________ Menu | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 33. To protect a worksheet, you can choose Protection and the Protect Sheet from the ___________ menu | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 34. You can open the Highlight Changes dialog box by choosing Track Changes from the ___________ Menu. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 35. Which of the following is not a worksheet design criterion? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 36. To copy cell contents using drag and drop, press the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 37. If you press ___________ the cell accepts you | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 38. The auto fill feature | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 39. What is the keyboard shortcut for creating a chart from the selected cells? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 40. What Pivot Table toolbar button updates the data in a Pivot Table or Pivot Chart report if the source data has changed? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 41. What is an expression that tells how the numbers in a determined set of cells are to be calculated? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 42. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 43. You can edit existing Excel data by pressing the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 44. The cell reference for a range of cells that starts in cell B1 and goes over to column G and down to row 10 is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 45. A user wishes to remove a spreadsheet from a workbook. Which is the correct sequence of events that will do this? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 46. What feature enables you to adjust or back solve the value in a cell to reach a desired outcome in a formula? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 47. What term describes a background that appears as a grainy, non-smooth surface? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 48. Excel is a | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.