| 1. C is | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 2. Character variable in | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 3. int z, x=5, y=-10, a=4, b=2; z=x++ - --y*b/a; Then z=? |
||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 4. int x=2*3+4*5; Then x=? |
||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 5. In a | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 6. C++ was originally developed by | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 7. Operator overloading in C++ is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 8. Fields in a class of C++ program are by default - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 9. In C++, a destructor takes | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 10. In C++, a function contained within a class is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 11. In C++, 14%4 equals to - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 12. A constructor in C++ is called whenever- | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 13. In context of object oriented programming in Visual Basic, controls are | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 14. The location of the form on desktop (OOP in Visual Basic) during execution is determined by the - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 15. IDE is | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 16. In a DBMS, you can | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 17. In Visual FoxPro, what does the message | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 18. Choose the correct meaning of SQL statement: Select * from r4r_emp; |
||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 19. What is the function used to detect end of file? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 20. What do we call a network whose elements may be separated by some distance, it usually involves two or more small networks and dedicated high speed telephone lines? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 21. In the Integrated Development Environment, which of following is used to design the layout of an application? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 22. The Object Browser in Integrated Development environment | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 23. For B2B e-commerce, what is necessary? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 24. EDIFACT is a standard- | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 25. Which of the following features is available in JAVA? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 26. Java differs from C++ because | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 27. JAVA is platform independent because | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 28. Linux is a _____________ type of software. | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
Dear sir, kindly provide full paper of IA Exam 2011.
ReplyDeleteDear sir, kindly provide full paper of IA Exam 2011.
ReplyDelete