| 1. Marathon : Race : : Hibernation : ________ | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 2. 3G is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 3. Latest processor from Intel is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 4. Full form of UPS is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 5. Full form of GUI is : | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 6. RAM in present day computers is available in size of | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 7. Which one of the following are magnetic devices? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 8. Blue ray disc is | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 9. In multiple document interface (MDI) | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 10. Which of the following is system software? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 11. Which of the following is largest memory in size? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 12. The capacity of a standard Blu-ray disk with single layer is | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 13. To view all Power Point slides together we select | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 14. Which is the most expensive memory? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 15. Which of the following are the two main components of the CPU? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 16. Which of the following devices can be used to directly read image printed text? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 17. If computer on the network shares resources for others to use, it is called ______ | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 18. The output quality of a printer is measured by ____________ | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 19. The advantage of Component Object Model is it | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 20. Which of the following is volatile memory? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 21. What is maximum data capacity for optical fiber cable? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 22. What is gutter margin? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 23. Which of the following is not a font style? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 24. Which of the following Operating Systems is better for implementing a Client-Server Networking? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 25. The term | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 26. What is the base of octal number system? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 27. Convert : Binary 1111001 = ( ) Decimal | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 28. Which of the following is not a data type in Microsoft Access? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 29. Which command brings you to the first slide in your MS Power Point Presentation? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 30. Which option on the custom animation task pane allows you to apply a present or custom motion path (MS Power Point)? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 31. What are the columns in a Microsoft Access table called? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 32. Which part of database holds only one type of information? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 33. Which of the following is not a programming language? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 34. What is tool tip text? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option D
Explanation:
Available Soon.
|
| 35. How are HTML forms and X forms related? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 36. When did X Form 1.0 become W3e Recommendation? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 37. Which one is correct? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 38. Using Windows API, you can extend testing abilities and add usability and flexibility to your - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 39. Disadvantage of MDI includes - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 40. DLL in windows is - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 41. DLL is - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
| 42. How many TCP connections does FTP use? | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 43. Main function of proxy application gateway firewall is to - | ||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option B
Explanation:
Available Soon.
|
| 44. Use of functions- A) Enhances logical clarity of program B) Makes debugging easier C) Helps avoid repeating of statements |
||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option C
Explanation:
Available Soon.
|
| 45. The tags used for specifying fonts in HTML are (A) \x09\x09(B) (C) \x09\x09(D) |
||||||||
Free MCQs www.sharemcq.com
Answer: Option A
Explanation:
Available Soon.
|
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.