| 1. You have customized a design template in one presentation and you want to use it in another presentation. What the best way to do this? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 2. Which of the following is not an option when printing handouts? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 3. What | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 4. How do you print your slides in a handout that includes lines for notes? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 5. How can you get your photo album slide show to play continuously? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 6. What are symbols used to identify items in a list? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 7. You were giving your presentation, and you need to click a slide that | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 8. Which of the following should you do to bring a bullet back to a previous level? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 9. Good design determines | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 10. Your presentation is ready to go, but you don | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 11. Line spacing refers to | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 12. Which of the following uses the spelling and grammar feature to indicate an incorrect spelling? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 13. How do you add degrees of transparency to shapes such as arrows, so that the slide background shows though? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 14. The Microsoft clip gallery allows you to | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 15. To adjust the width of table columns, you | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 16. After moving a clip art image to a particular location on the slide, you can immediately reverse the action using the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 17. You edit an embedded table object by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 18. You can add multiple subordinates to a position by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 19. What is the name of the form used to input chart values? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 20. Which of the following you must first complete in order to delete an image object? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 21. What is the term used to described the separation of a clip art object into different parts so that it becomes a PowerPoint object? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 22. The auto shapes tool provides you with | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 23. An organization has a president, vice president, managers and supervisors. On what level of an organization chart are the vice presidents? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 24. Which of the following includes special effects that can be applied to drawing objects? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 25. Which of the following format options should be used to display dollars on an axis? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 26. To maintain the perspective (height and width ratio) of an object when resizing, you need to | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 27. Which of the following is/are true about rulers and guides? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 28. Which of the following options changes the fill color of an object back to the default color? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 29. Which of the following should you use to add shading to a drawing object on or an auto shape object? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 30. What will happen if you release the mouse button before releasing the shift key when you draw a square? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 31. On which part of the chart are the values entered in a data sheet displayed? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 32. When an image is selected, it displays which of the following? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 33. The maximum zoom percentage in Microsoft PowerPoint is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 34. Which of the following features allows you to view slides in a slide show without manually advancing each slide? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 35. Animation schemes can be applied to ___________ in the presentation | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 36. Which of the following is not a transition effect? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 37. To create a PowerPoint presentation from a template | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 38. Microsoft PowerPoint is a | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 39. Right clicking something in PowerPoint | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 40. After choosing a predefine template _________ option has to be chosen to change a background color | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 41. Block arrows, stars and banners, and callouts are all examples of | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 42. PowerPoint can display data from which of the following add-in software of MS-Office | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 43. Which key on the keyboard can be used to view slide show | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 44. Which of the following fill effects can you use for the slide background? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 45. A chart can be put as a part of the presentation in Power Point 2010 using | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 46. The arrangement of elements such as Title and Subtitle text, pictures, tables etc. is called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 47. Which of the following are types of sound files? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 48. Which view in PowerPoint can be used to enter speaker comments? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.