| 1. Which file format can be added to a PowerPoint show? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 2. In Microsoft PowerPoint two kind of sound effects files that can be added to the presentation are | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 3. Material consisting of text and numbers is best presented as | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 4. What is a motion path? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 5. What is a slide-title master pair? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 6. Which of the following should you use if you want all the slide in the presentation to have the same | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 7. In the context of animations, what is a trigger? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 8. In order to edit a chart, you can | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 9. To exit the PowerPoint | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 10. To preview a motion path effect using the custom animation task pane, you should | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 11. You can create a new presentation by completing all of the following except | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 12. To select one hyperlink after another during a slide presentation, what do you press? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 13. Special effects used to introduce slides in a presentation are called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 14. What is the term used when you press and hold the left mouse key and move the mouse around the slide? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 15. Which of the following toolbars provide different options in various master views? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 16. How can you create a uniform appearance by adding a background image to all slides? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 17. How do you create speaker note pages that show the slides, related notes, and your company logo on each page? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 18. Which option on the custom animation task pane allows you to apply a preset or custom motion path? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 19. What is the term used when a clip art image changes the direction of faces? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 20. The slide that is used to introduce a topic and set the tone for the presentation is called the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 21. Which of the following features should you use when typing in the notes text box? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 22. Which option allows you to select line, curve, freeform or scribble tools? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 23. Which of the following should be used when you want to add a slide to an existing presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 24. Which of the following is the default page setup orientation of slide in PowerPoint | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 25. What is defined by the handout master? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 26. Which of the following tool enables you to add text to a slide without using the standard placeholders? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 27. Want your logo in the same position on every slide, automatically? Insert it on the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 28. Which of the following views is the best view to use when setting transition effects for all slides in a presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 29. Objects on the slide that hold text are called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 30. Which of the following provides a means of printing out feature notes with a miniature slide on a printed page? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 31. In normal view, how can you quickly change to handout master view? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 32. Which of the following can you use to add times to the slides in a presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 33. To select all of the boxes of an organization chart | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 34. You can show the shortcut menu during the slide show by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 35. Which of the following allow you to select more than one slide in a presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 36. The view that displays the slides on a presentation as miniature representations of the slides is called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 37. The PowerPoint view that displays only text (title and bullets) is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 38. In Microsoft PowerPoint the entry effect as one slide replaces another in a show is called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 39. Which of the following provides a printed copy of your presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 40. Presentation designs regulate the formatting and layout for the slide and are commonly called | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 41. Which of the following bypasses the print dialog box when printing individual slides or an entire presentation? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 42. To add a header or footer to your handout, you can use | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 43. Which of the following key in Power Point will not advance the slides in a slide show view? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 44. What are lines, curve, freeform, and scribble? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 45. Comments on a presentation can record who wrote them and when they were added. What | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 46. When using PowerPoint, to play a PowerPoint show for previewing the show, select | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 47. In Microsoft PowerPoint in order to see all the slides on one screen use | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 48. What | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 49. What | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 50. Using a custom animation effect, how do you make text appear on a slide by letter? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.