| 1. You can detect spelling and grammar errors in MS Word by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 2. A screen element of MS Word that is usually located below the title bar that provides categorized options is | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 3. Page Orientation option is available under which tab in MS Word 2010? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 4. To enter a new paragraph into a document, press the _____________ key. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 5. You can select a paragraph by using the ____________ key. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 6. With which view can you see how text and graphics will appear on the printed page? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 7. Which feature helps you to remove the formatting of selected text in MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 8. Using which of the following you can switch between portrait and landscape modes in a Word document? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 9. The ribbon in word 2010 consists of a series of | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 10. Which feature in MS Word enables you to send the same letter to different persons | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 11. To convert a hyperlink to regular text in MS Word right click the hyperlink and then click __________ on the shortcut menu. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 12. What is the overall term for creating Editing Formatting Storing Retrieving and printing a text document? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 13. In MS Word, when you indent a paragraph, you | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 14. Which of the following options you choose if you want to type power of any base in MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 15. Which of the following is an example of application software? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 16. Which of the following key combination is used to close active window in Microsoft? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 17. In MS Word ___________ is a series of commands and instructions that you group together as a single command to accomplish a task automatically. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 18. What is the key combination to open a document in MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 19. Which of the following is the shortcut key to right align the text in MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 20. Which of the following shortcut is used to automatically insert the date in MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 21. To see the document before the printout is taken, use _____________. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 22. Your position in the text is shown by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 23. Which of the following is not an option in clipboard? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 24. Which of the following shortcut key combination is used to copy formatting from text? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 25. Type __________ and then press spacebar or tab key to start a numbered list. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 26. Which of the following button on the Quick Access Toolbar allows you to cancel your recent commands or activities. | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 27. When cutting and pasting, the item cut is temporarily stored in | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 28. Which of the following is the name of an application similar to MS Office? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 29. Which of the following tab in MS Word 2010 includes options to set page size, page margin and page orientation etc? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.