| 1. What is the default font used in MS Word 2010 document? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 2. Which tab in Font dialog box contains options to apply font effects? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 3. If you need to double underline a word, how will you do that? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 4. Drop Cap means | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 5. What is the short cut key to open Font dialog box? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 6. How can you access the font size tool on formatting toolbar? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 7. How can you make the selected character superscripted? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 8. What does Ctrl + = key effect | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 9. What happens if you mark on Hidden check box of Font dialog box after you select some text? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 10. How can you increase the font size of selected text by one point every time? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 11. Which of the following line spacing is invalid | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 12. How can you apply exactly the same formatting you did to another text? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 13. What should you do if you require pasting the same format in many places? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 14. On which toolbar can you find Format Painter tool | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 15. How can you remove tab stop markers from ruler? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 16. Which operation you will perform if you need to move a block of text | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 17. What is the extension of Word files? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 18. Which of the following option is not available in Insert Picture? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 19. To insert a drop cap in one of the paragraph you should access | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 20. How many different positions can you set for drop cap? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 21. Which of the following can NOT be used to create parallel style column | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 22. Which of the following is used to create newspaper style columns | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 23. Columns dialog box can be opened from | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 24. You can jump to the next column in MS Word Table by | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 25. How can you break the current column and start a new column immediately | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 26. If the number of columns is selected 1 and the | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 27. How much space in minimum must be provided between columns? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 28. Which of the following command is not available in Tools menu | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 29. To move the cursor page to page of document | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 30. Text boundary can be displayed or hidden from | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 31. Which of the following are word processing software | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 32. MS Office provides help in many ways, which of these is one of them | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 33. You wished to justify text over the height of paper, which option will you choose | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 34. There can be many ways to insert page number in a document. Which of the following lets you insert page number | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 35. Which is not a data source component | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 36. Which of the following is not the part of standard office suite | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 37. Where can you find the Draw Table tool button? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 38. Which of the following option in File pull down menu is used to close a MS Word document | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 39. You need to jump to the next column breaking current column right at the cursor position. How can you break column | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 40. Superscript, subscript, outline, emboss, engrave are known as | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 41. Shimmer, Sparkle text, Blinking Background etc. are known as | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 42. The feature of Word that automatically adjusts the amount of space between certain combinations of characters so that an entire word looks more evenly spaced. What is that feature called? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 43. Which of the following is not available in Font Spacing? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
| 44. Which of the following position is not available for fonts on MS Word? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option D Explanation: 
     Available Soon. | 
| 45. What is the maximum scale percentage available in Scale drop down box in MS Word 2010? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 46. Bold, Italic, Regular are known as | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option A Explanation: 
     Available Soon. | 
| 47. Uppercase on Change Case dialog box and All Caps on Fonts dialog box both converts selected text into Capital Letters. What | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option C Explanation: 
     Available Soon. | 
| 48. If you need to hide some paragraphs, how can you do it? | ||||||||
| 
 
     Free MCQs  www.sharemcq.com    
     Answer: Option B Explanation: 
     Available Soon. | 
No comments:
Post a Comment
Your Feedback is hearty Requested to make the MCQs Collection better.